contact

Noordpoortstraat 5
4331 RP Middelburg

0118 23 44 22
mail@z2.nl

diensten die
we aanbieden

ZET TWEE is een creatief internetbureau. We streven ernaar om bedrijven online en offline succesvol te maken. Dat doen we onder meer door branding, coding en marketing nauwkeurig op elkaar af te stemmen. We zien ondernemers nog altijd veel kansen missen online. We hebben niet de pretentie alles beter te weten, maar we helpen mensen digitaal graag vooruit. Benieuwd met wie wij al samen succesvol zijn? Bekijk dan hier ons werk.

websites op
maat

Sinds 2009 zijn we gespecialiseerd in het open source contentmanagementsysteem WordPress. We kennen het systeem door en door, en hebben het volledig geïntegreerd in onze aanpak van zowel eenvoudige als complexe digitale vraagstukken. Daarom zijn wij het perfecte internetbureau voor websites die WordPress als basis hebben. Van zogenoemde onepage websites tot websites met vele pagina’s en lagen, van geavanceerde plugins tot koppelingen met apps van derden: wij verzorgen het graag voor je.

platform op
maat

ZET TWEE bedenkt slimme maatwerkoplossingen die de processen van een ondernemeng of organisatie verbeteren. Samen met de eindgebruiker bouwen we de websites, uiteraard volgens de laatste technieken en koppelen we die desgewenst met andere systemen. De software op maat ontwikkelen we binnen het PHP-framework Symfony of binnen het WordPress CMS. Het resultaat? Snelle en schaalbare open source producten, perfect voor alle oplossingen voor jouw digitale vraagstukken.

webhosting
en domeinen

We bouwen niet alleen je website/shop of webapplicatie; we verzorgen ook met alle plezier de hosting van je website, webapplicatie en/of e-mail. ZET TWEE is een zeer betrouwbare partner voor webhosting. Op onze hoogwaardige VPS servers in Amsterdam of Delft is jouw website verzekerd van de beste performance. Als je onderneming groeit, kun je het hostingpakket direct upgraden. Zo betaal je nooit te veel en heb je altijd de zekerheid dat je uit kunt breiden.

logo en
huisstijl

Zeker: wij kunnen best een huisstijl of een logo ontwerpen, maar het is niét onze specialiateit. Daarom werken we samen met diverse partners in Middelburg, stuk voor stuk partners die er wél in uitblinken. Wij werken hierin soms samen met Martien Luteijn, Broekvorm of Studio Melt.

onderhoud
social media

ZET TWEE verzorgt desgewenst ook het onderhoud van jouw kanalen op sociale media. Of het nu gaat om storytelling op Facebook of Instagram, of om webcare op LinkedIn of Twitter: wij nemen je het werk graag uit handen. Ook op dit gebied werken we samen met vast partners, onder meer met Edwin Mijnsbergen, die ook de redactie van platformen als Wijzijndestad.com verzorgt.

heb jij een
digitale
uitdaging?

Telefoonnummer
0118 23 44 22

Algemeen e-mailadres
mail@z2.nl