•  

Welke online programmeertechnieken en open-source systemen wij allemaal gebruiken.

Wij werken met het open source CMS systeem WordPress. Dit is een erg gebruiksvriendelijk CMS en wordt continu doorontwikkeld, is eenvoudig in gebruik en makkelijk uit te breiden. De beheeromgeving is dan ook optimaal ingericht voor website beheerders.

WooCommerce is een gratis eCommerce plugin die je de mogelijkheid bied alles te verkopen op een mooie manier. Gebouwd om naadloos te integreren met WordPress. WooCommerce is ’s werelds favoriete eCommerce oplossing die zowel shop eigenaren als ontwikkelaars totale controle geeft.

Wij gebruiken Symfony als applicatie framework voor op maat gemaakte software. Symfony heeft tal van mogelijkheden om de snelheid te optimaliseren. Automatische error checks, goed georganiseerde code, makkelijk hergebruik code-componenten.

Autodesk 3ds Max is een computerprogramma voor het vervaardigen van 3D ruimtelijke modellen met behulp van vectoren en coördinaten. Dit gebruiken voor het realiseren van verschillende 3D projecten.

iDEAL is het meest gebruikte online betaalmiddel, waarmee je kunt betalen via je eigen bank. In 10 jaar tijd is de consument gewend geraakt aan iDEAL als betaalmiddel en is het onmisbaar geworden als je op wat voor manier dan ook betalingen wilt laten doen via internet.

Mollie biedt internetondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn voordeel mee doet. Dit door te werken met lage tariefstellingen, géén abonnements- en opstartkosten.